Om NMF

Norsk Metallografisk Forening (NMF) er en landsomfattende forening for personer med interesse for metallografi. Foreningen ble konstituert 29. September 1983.

Foreningen tar opp personlige medlemmer og bedriftsmedlemmer. Medlemmene representerer bl.a. stål-, aluminium-, ferrolegerings- og offshoreindustri, samt forsknings- og utdanningsinstitusjoner.

Det gis medlemsrabatt ved deltakelse i kurs arrangert av foreningen.

Formål

Å drive praktisk teoretisk kurs-, informasjons- og møtevirksomhet for å heve det faglige nivået for praktisk arbeidende metallografer, og andre med interesse for faget.
Å arbeide for videreutvikling og kompetansegivende utdanning for de som i dag arbeider innen feltet metallografi. Å fremskynde utdanning av kvalifiserte metallografer innen eksisterende utdanningsstruktur.

Vedtekter

Norsk Metallografisk Forening sine vedtekter kan leses her (kommer/pdf-format)