Ny Konferanse 2019

Norsk Metallografisk Forening inviterer til årsmøtekonferanse 2019: Mo i Rana 22-23 mai på Hotel Helma

Onsdag 22.mai.
Oppmøte og registering.
Velkommen og praktisk info.
SAP som LIMS-verktøy.
Pause med tid til utstilling fra leverandører
LEAN– Nedbemanning eller et godt verktøy?
LUNSJ
Presentasjon leverandør; Struers
Presentasjon leverandør; Zeiss
Kalibreringsblokk hardhet
Kaffe/kakepause + tid til utstillere, 30min
Workshop i mikroskopi og bildeanalyse ved
Holger Hartmann.
Pause med tid til utstilling fra leverandører
Workshop Leica
Årsmøte: Eget program kommer
Middag; All You need is låve; Vi drar til Kroglia
kulturgård.
Torsdag 23.mai
HMS på syrerommet. Fokus på bla. flussyre.
Lengre pause, tid til utstillere
Akkreditering av laboratorier
Lunch og utsjekk
Til Industriparken
Omvisning Celsa, inkl foredrag /presentasjon
Avslutning ca kl 15:00

Endringer i programmet kan forekomme.

Praktisk informasjon

Vi har avtale om pris på overnatting på Hotel Helma. Hver enkelt booker selv. Ved booking, referer til NMF for avtalepris. Dette er inkludert kveldsmat (Kun aktuelt for de som kommer tilreisende dagen før, da vi skal spise samlet utenfor hotellet på onsdagskvelden.) Avtaleprisen og reservasjonen gjelder ut 7.mai.

Flyplassen i Mo i Rana heter Røssvoll, og ligger ca 15 min fra Hotel Helma.
Anbefaler å bestille flybilletter i god tid da det kan bli fritt om man venter til siste liten. Man kan ta flybuss fra flyplassen, 150 kr tur, 250 t/r.

NMF er både på Instagram og Facebook.

På Instagram brukes #metallografiskforening

På Facebook har vi en lukket gruppe som heter Norsk Metallografisk Forening, hvor alle i gruppen kan legge ut innlegg og bilder. Program med mer info ligger her. Anbefaler alle som er medlemmer å melde seg inn i denne gruppen.

Vi oppfordrer alle til å benytte seg av disse mulighetene.

Er du ikke medlem, men likevel ønsker mer detaljert info, ta kontakt med oss på mail post@norskmetallografiskforening.no

Priser:

Påmeldingsavgift: Kr. 2500,-

Prisen inkluderer lunsj begge dager, samt middag og skyss til/fra Kroglia kulturgård på kvelden onsdag.

Påmelding på post@norskmetallografiskforening.no

Velkommen!

——————————————————————————————————————–

NMS+NMF Sommermøte 30.–31. mai i Oslo
Nasjonal Konferanse for Materialteknologi

Norsk Materialteknisk Selskap, avdeling Oslo inviterer i samarbeid med Norsk Metallografisk Forening til Nasjonal Konferanse for Materialteknologi 2018. Arrangementet avholdes 30.-31. mai 2018 i Håndverkeren konferansesenter i Oslo.

For 34. gang arrangeres foreningens tradisjonsrike sommermøte. Målgruppen er industribedrifter, forskningsmiljøer og utdanningsinstitusjoner som arbeider med materialtekniske problemstillinger. Temaet for plenumssesjonen 30. mai blir:

Digitalisering og bærekraft, en industriell revolusjon? Hvordan kan norsk industri være ledende?

Sesjonsforedragene vil bli holdt av forskere og beslutningstagere fra sektorer som lettmetall, offshore, stål, ferrolegeringer, fornybar energi og energilagring med fokus på bl.a. materialteknologi, korrosjon og materialvalg, metallografi, sveising/sammenføyning, støping og forming, additiv produksjon, modellering, bruddmekanikk, offshore-materialer, solcellematerialer og batterier.

Priser:
Påmeldingsavgift: Kr. 4000,-
Studenter: Kr. 2000,-
Pensjonister: Kr. 2000,-
Prisen inkluderer lunsj begge dager samt båttur 30. mai på Oslofjorden med reker og hvitvin.

Påmelding på materialteknisk.no

Det vil bli utstilling fra utstyrsleverandører og praktisk seminar innen metallografi.

Fristen for påmelding av foredrag er 9. april.

Foredragsholdere bes sende abstracts til abstract@materialteknisk.no i henhold til invitasjonen.

Velkommen!